e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Mysig överraskning

När jag kom hem från jobbet igår kväll hade Macke tänt ljus i hela lägenheten (ja, till och med på toan), ställt fram coca cola med is i stora glas, våra favvoships, dipp och hyrt en bra film som var redo att startas direkt! :)


Ovanför soffan kan ni se tre av mina verk :)
2009-09-10 @ 14:07:05Kommentarer (5)

Lans - nåra penslar, ett staffli och akvarell

Åh va mysigt (:!

Vem är det på tavlorna? (antar att det är samma tjej)

2009-09-10 @ 14:34:56
URL: http://lans.blogg.se/
Jennifer - Konstblogg

Det är bara att pröva sig fram. Det finns så mycket man kan göra och alla har så olika stilar och smak. Mitt största tips är väl att ha TÅLAMOD. Akryl är "lager målning" så låt lagren torka innan du är igång och målar igen. Annars blir det lätt kladd och färgerna blandas fel och så blir det inte som man vill ha det. Tålamod är det jag ofta saknar och då slutar det ofta med att jag får göra om och vänta ännu längre. haha. Så stress lönar sig inte. Men det viktigaste av allt är att det ska vara kul att måla. :DVad mysigt det låter med ljusen och filmen och allt. Jag bara älskar överraskningar! :D

2009-09-10 @ 16:01:03
URL: http://jenniferkiemunki.blogg.se/
Emma Andersson

de låter riktigt mysigt minsann :)

2009-09-11 @ 00:24:33
URL: http://konsteri.blogg.se/
Heyli

hehe ja gamla har ju lite.. eeh.. egen stil :pva mysigt med ljus och film och dipp och allt! kul med överraskningar :)

2009-09-13 @ 11:03:04
URL: http://heyli.blogg.se/
Kan Dee Drawings

Åh tack snälla du för din fina kommentar! Jag rööös i hela kroppen av att läsa dina fina ord. Jag tycker själv att jag är helt jävla idiotisk som håller på som jag gör ibland och som tänker som jag tänker om mig själv ibland. För det är inte en jävel som bryr sig egentligen, bara jag själv. Och dessutom är det så onödigt att klanka ner sig själv. Jag menar, jag skulle ju aldrig någonsin kunna klanka ner på nån annan. Men varför blir det då okej att göra det på sig själv?Tack snälla du! Massvis med kramar till dig och din konst och dina kreationer är helt underbara! Du kommer gå långt. Du är helt ofattbart duktig på att teckna detaljer. Önskar jag också va bra på det, men tålamodet för små och pillriga detaljer finns liksom inte där.. Haha.Kramar!

2009-09-15 @ 15:47:21
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0