e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Längtan

Dagarna går och snart bor vi i denna fina lägenhet på 5:e våningen med balkong mot söder. Vi ökar alltså med 45 kvm mot det vi har nu.. och har haft i flera år tillsammans. Det är alltså mer än det dubbla av vår nuvarande bostad. Och det bästa av allt är ju såklart att jag får ett hobbyrum!! Längtar ihjäl mig! Har så mycket idéer om hur det ska inredas osv att det säkert bara blir pannkaka av alltihop. :) Nää, det kan det inte. Det kommer att bli så jääääävla braaaa!! :D Jag ville ju så klart ha det större rummet som hobbyrum, men det gick Macke inte med på. :P Med tiden kanske... ;)
2011-05-16 @ 18:01:49

Resterande resebilder från Asien

När jag varit i Asien la jag ju in en massa bilder från resan. Det blev dock avbrutet eftersom jag slarvade bort mitt USB-minne.. Men nu är det återfunnet! Så nu (ett år senare) kommer resten av bilderna. Nu längtar man verkligen efter sommar och sol. Vissa av er har väl redan det.

Efter Bali, som var det senaste jag la in, så åkte ju Maja och Fia hem till Sverige. Då reste vi andra vidare till Kuala Lumpur i Malaysia några dagar. Efter det skiljdes vi åt ca en vecka. Då stack jag och Macke till Koh Lipe och hade det underbart! Sen träffades vi alla igen på Koh Samui och Koh Pangang innan vi åkte hem till Sverige.


Kuala Lumpur

Utanför Pavilion (ett måste om man ska shoppa!)

3D-bio för ca 40 krTwintowers

Koh Lipe

snopp...Koh Samui

Svett

Tar båten till Koh Pangang

Koh PangangTillbaka på Koh Samui

SKRATTAR IHJÄL MIG!!!!På väg hem... *snyft*


Nää, nog vill man tillbaka nog...
2011-05-15 @ 16:28:23

Again

Varje gång jag sätter mig med min ritplatta och ska träna skisser, så slutar det alltid med ett öga! WHY??!


2011-05-10 @ 21:49:29

hi hi
2011-05-10 @ 13:12:27

En månads tystnad

Ni som följt mig länge vet att min blogg är igång lite i omgångar... Nu har den stått still i en månad. Varför? Jo, det har varit så mycket annat att jag helt enkelt inte haft ett skit att blogga om, eller ens haft tid att tänka på bloggen öht. Jag har bland annat jobbat heltid nu. (Om inte mer. Blev som ihoptryckt det där..) ..och samtidigt varit drabbad av den där jävla parasiten vi har i kranvattnet här i stan... Sen har det varit en massa med flytten... Just det. Vi ska FLYTTA! :) Uppgraderar från 35 kvm till 80 kvm. Känns jeeeevligt bra! Nu ska jag få ha ett hobbyrum. Ett rum som är inrett enkom för att jag ska ha alla mina pysselgrejer där. Ett rum som alltid har plats för mig att skapa något när det faller in. Så har det inte varit. Men så ska det bli. Så det så. :)

 
2011-05-04 @ 00:07:15

RSS 2.0