e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Event i SkellefteåKlicka här för att komma till Livskicks hemsida.
2011-03-18 @ 12:20:51

Scrappad 50-årsbok 
 
 

klickbara bilder

 
2011-03-17 @ 19:13:41

Kaos

Jag och sambon delar ju bara en liten etta. Så sådana här gånger som då man ska dra fram allt scrapbookingmaterial och scrappa för fulla muggar. Ja, då får man hålla till där man ryms. Det vill säga på golvet.

Mamma fyllde ju 50 år för ett litet tag sen, så självklart skulle ju även hon få sig en bok på sin stora dag. Jag satt nog tre dagar i sträck med denna bok. Så här fint hade vi det på golvet då. Kroppen gjorde ganska ont efteråt.Själva boken hann jag inte fota innan mamma fick den. Tänkte dock åka förbi och hämta den efter träningen ikväll, så ni får se hur den blev! :)2011-03-16 @ 17:33:08

London Pics och shopping

London var skitkul!! Åh, som alltid när jag rest någonstans så vill jag tillbaka direkt. Älskar att resa! Vilken tur för mig då att vi redan satt ett preliminärt datum för en Londontur till sommaren. ;) Förhoppningsvis blir vi fler då också. Så roligt det ska bli. Hoppas verkligen att det blir av! Här kommer lite bilder i oordning från vår vistelse. Som kanske inte alls ser särskilt "skitkul" ut. :) Det är bara typiska turistbilder på sevärdheter... Jag körde på miniatyrer den här gången. Så är det någon som ser intressant ut är det bara att klicka på bilden för att förstora.
 

  
  
  
   
  
Bilderna är blandade mina och Stigges...

Blev inte så jättemycket shopping, men här är det jag fick med mig hem.

     

     

Två klänningar, en byxdress, virkad tröja och blå shorts.
2011-03-14 @ 12:36:55

RSS 2.0