e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Oj

Tiden bara går... Imorgon åker jag ju till London! Eller det gör jag inte alls. Jag tar flyget till Sthlm. På fredag morgon går flyget till London. Men ändå. Imorgon sticker jag. Jag skulle gärna måla en massa. Har flera tankar nu om vad jag vill göra för något. Men det blir då jag kommit hem igen. Då kanske jag har fått ännu mer inspiration dessutom. :)

Igår kväll blev det lite klotterlekande på datorn med min wacom ritplatta... Och jag tycker fortfarande att det är skitsvårt!
2011-02-16 @ 21:17:52

Minnesvideo New York

Malin har gjort en liten video från vår NY-resa. :) Superfin Malin!
2011-02-12 @ 12:51:38

Process + resultat

Nu är min lilla blyerts färdig! Ja, lilla... jag använder ju oftast A3, men den här är på ett A4. Här kommer lite processbilder och det färdiga resultatet.

Tyvärr lyckades jag inte få lika bra skärpa då jag fotade det färdiga resultatet som när jag fotade processbild nummer fyra(!!).. Men men...


2011-02-10 @ 23:17:27

Tre

Som jag redan sagt så är målarlusten verkligen på topp nu, vilket ju känns underbart! Men... jag är så trött nu. Har varit på jobbet igår till idag och fick max 4 timmars sömn i natt. Trots det gick jag raka vägen till teckningen när jag kom hem. :) Här kommer ännu en processbild. Nummer tre. 
2011-02-10 @ 14:05:26

Blyerts fortsättning

Fick äran att pryda startsidan på blogg.se idag. Gud, vad roligt! :) Då fick jag ju bara ännu fler kommentarer som peppar mig, så nu är målarlusten verkligen på topp! Skulle ju sitta och fortsätta på min teckning idag, vilket jag också gjorde till en början. Sen ringde mamma och frågade om jag skulle följa med till morfar och hälsa på. Och då gjorde jag ju såklart det. Sen blev det handling på solbacken efter Macke slutat jobbet och sen hem och äta typ efter åtta ikväll..  Så det hanns inte så himla mycket med teckningen idag. En halv rosett och ett påbörjat hår är vad som tillkommit sen sist, så just nu ser den ut så här...


2011-02-08 @ 23:36:54

En blyerts på gång

Tack för era fina kommentarer om min förra teckning! Ni är så himla snälla! Jag blir så jäkla motiverad och peppad till att börja på en ny teckning när jag får sån respons från er. Men livet har inte varit på topp nu, så motivationen försvann tyvärr ganska snabbt igen och fokus låg inte på tecknande längre... Men nu har jag börjat återfå krafterna lite, så här kommer mitt nästa arbete som jag började på ikväll. I blyerts denna gång. Nu får den vila till imorgon.
2011-02-07 @ 23:32:48

RSS 2.0