e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Details

Jag har, tro det eller ej, faktiskt börjat lite smått på en teckning. Nu så här under sommartider är det ju inte direkt prio ett, då jag dessutom sommarjobbar. MEN... började som sagt på en vars grund var helt okej. Började sen med att färglägga håret och vips så var den helt förstörd. Haha. Tråkigt värre.. men jag fortsatte i alla fall och hoppade över till ansiktet. Blev något bättre, men med något misstag. Känner mig ruskigt ovan nu. Ska i alla fall inte ge upp den. Får se om den går att rädda på något vis. Blir ju inte direkt som tänkt, men godkänt kanske det åtminstone kan bli. =)

             

Någon som känner igen var originalbilden kommer ifrån? :)
Ledtråd: Omslag
2010-07-30 @ 17:39:25

Gårdagen

Hela gårdagen spenderades på min käre väns jättefina bröllop!

Snacka om vackert par! ♥
2010-07-25 @ 23:01:16

Va fan....

Europe spelade ju 23.30 och inte 00.30!!! Hann i alla fall se sista låten, the final countdown. Alltid nåt.

Får ta igen konsert-tittandet på Trästocks.. Då är Crashdiet det stora målet! Sen blir det väl även att kolla vad Melissa Horn är för typ. Många tycker ju hon är bra vet jag. Själv har jag aldrig hört...
2010-07-10 @ 03:19:12

Stadsfesten

Stadsfesten är nu i full gång här i stan! Blev ett besök igår och blir ett till ikväll. På schemat står väl tälten och sen är det Europe kl. 00.30!
 


Mitt första möte på evigheter med min älskade och saknade vän Jennifer (som svek Skellefteå och landade i Malmö) och mitt första möte någonsin med hennes pojkvän Jonatan förevigades med denna bild från Megafonen.nu

Och om två veckor är det ju trästocksfestivalen som är i full gång här i stan! Är det någon av er som åker upp/ner/ut hit då kanske? =)


2010-07-09 @ 18:57:28

En bra dag!

 

Känner mig mycket nöjd med den här dagen. Har varit i full gång sen jag steg upp imorse. Började med att Malin och jag for och tränade på gymmet. Första gången på väääääääääldigt länge. Orkade inte vikterna jag tog förr om man säger så! Men med tanke på att det var ett x antal år sen är det väl inget konstigt med det. Köpte 4-månaderskort för att tvinga mig tillbaka dit. Haha. Får hoppas att det funkar, för annars blev det ett jävligt dyrt träningspass. :P Efter träningen blev det att plocka ihop en sallad på ica (som tyvärr inte blev lika god som den brukar, då min favoritblandning inte var med idag. Minus för det...) Direkt efter det stack Macke och jag till Rönnbäcken och spelade golf i tre timmar. Åkte in till stan igen och käkade god mat hemma hos mina föräldrar. Efter maten drog vi alla till discgolfbanan i Bergsbyn och kastade... Kul att mamma och pappa följde med som aldrig spelat i hela sitt liv. Där syntes det också tydligt vem jag släktar på... Min käre far. Då vi lämnat av mina föräldrar körde vi till ica och hyrde en film. Väl hemma i lägenheten satte vi oss på balkongen i solnedgången och åt glass och spelade maxi yatzy. Mys. Nu är det dags att se filmen och sen blir det nog att sova gott! :)

Imorgon blir det jobb till söndag.
2010-07-02 @ 23:01:42

RSS 2.0