e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

H&M-beställningen

Igår kom min H&M-beställning som jag visade upp så här tidigare:

Lyckligtvis passade faktiskt de skorna jag mest ville ha, någorlunda bra. De svarta. De satt lite löst, men inte så att det gör något, tack och lov. :) De bruna sandalerna varken satt bra eller var enkla att ta på sig. De har två spännen på sidan som man måste spänna upp och spänna fast varje gång. Vem orkar det?! Sen var de mycket ljusare i färgen i verkligheten än på datorn (i alla fall efter mina färger på datorn). Och det gillade jag inte heller. Så lika bra att jag inte kunde ha dom. :)

Så här blev de svarta skorna:

fina :)


Byxdressen då... haha. Jaa.. Den var inte riktigt heller vad jag hade trott. MEN, jag gillar den ändå. Var bara annorlunda än jag förväntat mig. Tyget var tunnare och glansidare än jag trodde, men det gör ingenting. Färgen var grönare. Gör kanske lite mer. Men men... Jämför bara mina bilder här nedan med H&Ms ovan så ser ni färgskillnaden ganska tydligt.


Riktigt härlig och mysig, men en stor nackdel med denna dress är att det är ett gummiband längst upp för att hålla överdelen på plats... och det i sig är väl ingen nackdel, men gummibandet är på tok för tight!!


inte så snyggt..


Så jag har inte bestämt mig hur jag ska göra med denna underbart härliga dress med den fula kanten längst upp som skär in. Tyvärr är storleken större slut.. Den enda som är slut!!!! Så antingen gör jag något åt det (tar bort/ändrar gummibandet), eller så lämnar jag tillbaka den (helst ändå inte), eller så har jag det helt enkelt så här och får gå runt och dra upp det där över fläskvecket hela tiden så det inte syns så mycket....

Nästa då.. Köpte mer än vad som visades innan. Blev en jacka och ett par shorts. Jackan har jag heller inte bestämt mig om än. Den ser ut så här på min provdocka (orkade inte visa på mig själv):

    


Jag gillar som den här.. men ändå inte. Det jag inte gillar är att fodret är typ mindre så kjoldelen på jackan blir som så pluffsig, vilket gör att den ser lite stor och klumpig ut.. men jag vet inte. Gillar den samtidigt...

Köpte dessa shorts att ha till Asienresan:


De här behåller jag, men de var inte heller helt bra (alltid ska det då vara nåt!). Felet med dessa är sömmen mitt fram... Den är inte riktigt som den ska, vilket gör att man får en liten snopp. Haha. Men detta är enkelt åtgärdat, så det blir inga problem!

Klänningen får ni ingen bild på för den ser väl typ ut som H&Ms egna bild. Inget märkvärdigt. Bara en enkel klänning. Den hade förresten fickor i sidsömmarna. Det hade jag missat. Om det nu stog på hemsidan. :)

Ja, det var min beställning, förutom typ sockar.. :) Inte den mest lyckade beställningen kanske, men blir dom någonsin det egentligen? Jag bygger alltid upp en bild av hur snyggt det ska vara, sen när man får hem det ser det inte alls ut som den bild man fick i huvet när man såg det på datorn.. Speciellt färger. Det är himla svårt. Synd att byxdressen inte var sig lik i färgen, men med en fräsch bränna blir det nog bättre. :) Och nu är det knappt en månad kvar!! :D


2010-02-17 @ 13:47:45

Nya läsare

Hej alla nya läsare (och alla gamla trogna♥)! Vad roligt att ni hittat hit. Antar att jag får tacka grymma Kan Dee för det (tack Sandra!). Det känns jätteroligt med nya prenumeranter också för det innebär ju att ni inte bara svängde förbi, utan kommer tillbaka :) Men det känns även lite uppstressande... Just på grund av att jag just nu ägnar väldigt lite tid på bloggen eftersom jag har mycket annat. Så jag hoppas ni är tålmodiga läsare som inte "kräver" regelbunden uppdatering. (Men just därför är ju bloglovin så bra, för då behöver ni inte besöka mig annat än när jag uppdaterat!;P)

Det är nämligen så att jag ska söka till en skola där man tillsammans med ansökan måste skicka en portfölj innehållande uppgifter som skolan lagt ut. Så det är vad jag sysslar med nu och tyvärr är det inget jag tänker dela med mig av här, även om det kanske hade varit kul...

Sen har jag ju bokat en resa till Asien, då jag åker i mitten av mars (vilket innebär att jag har en månad mindre på mig att göra alla ansökningsuppgifter). Jag blir då borta nästan två månader. Så det är mycket roligt för mig, men bloggen blir som sagt lidande. Behöver ju dock inte innebära att den kommer att vara stendöd. :)
Nu ska jag få mig iväg och fortsätta med uppgifterna. Har haffat pappas kontor, för då får jag mer gjort. Är bättre att "gå till jobbet" än att sitta hemma och tro att nånting ska bli gjort. :)
   
Ha en trevlig helg nu alla fina läsare! ♥


2010-02-12 @ 13:10:47

Scrap-mässa

I helgen har det varit scrap-mässa på folkets hus. Jag och Malin var där igår och handlade. :) Här är grejerna jag kom hem med...

Hörn, pärlor, blommor och annat att smycka med:

Hörn, ramar och tags i olika färger


Pärlor, pärlramar och buketter. Buketterna tas isär och formas som man vill.


Scrap-papper (närbilder):

Två olika papper med roliga och glada mönster


Matchande babyblå och babyrosa.. och lite rosor :)


Prickar och rosor.. Gillas!Nu ska jag fortsätta med min TV-kväll. Nästa: Project Runway ;)
2010-02-07 @ 19:06:08

RSS 2.0