e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Min första akryl!


Har nu testat på akryl på duk för första gången någonsin!! Och shit vad svårt det var.. Motivet är Amanda Berg. Vet dock inte om det blev så likt originalet eftersom jag inte gjorde några hjälplinjer först, utan bara kladdade på med färg direkt... Men men.. är ändå rätt nöjd måste jag säga, för att vara första gången. Färgerna är brunlila, svart och vitt. Mått 18 cm x 24 cm.


2009-09-27 @ 13:26:07

Ty i misstaget ligger erfarenhet dold

Nu är teckningen klar. Eller klar... kanske snarare överarbetad?Jag vet inte om jag gillar den mer före färgläggningen. Såg då ut så här:


Men det hade nog varit snyggast att bara färglägga någon liten detalj i teckningen, exempelvis så här (fixat i datorn):
 

Men men... Man måste ju prova. :) Inte så mycket att göra åt nu. :)

V i l k e n  g i l l a r  n i  b ä s t ?
2009-09-21 @ 18:57:00

Tappat stingetDet känns som jag tappat allt. Var så längesen jag ritade sist... Men om jag är envis och inte ger mig kanske det blir bra... Har tänkt blanda in lite färger i det här sen. Tänkte prova något nytt. Nu blir det iaf pizza med lite fooolk. Trevlig lördagskväll på er!


2009-09-19 @ 18:15:00

MoccastövlarGått på stan idag före jobbet (och klippt mig) och hittat dessa skor! Åh, så glad jag blev. Älskar dom! :D Har länge varit ute efter ett par moccastövlar som går just över knäna, men aldrig hittat något jag gillat riktigt. Inne på scorett gick jag till "strl-35-hyllan" (hur mycket älskar jag inte att dom har en sån hylla?! Alla skor i min storlek på ett och samma ställe :P).. tittade efter mocca mocca mocca.. hittade bara ett par som jag ryckte tag i, men blev snabbt besviken och tänkte "åååååh, varför kan de aldrig se ut så som JAG vill?!"... Gav dem i alla fall en chans, eftersom det inte fanns andra, och provade den. Och vips när den satt på tänkte jag "Men..! De ser ju ut som JAG vill!".. Så glad man kan bli då.. Haha. :P Var ju inget att fundera över så de åkte med hem direkt!

Hemma vid dörren drog jag fram världens leende och macke frågar "Har du hittat skorna?" heheheh :P
(Hur kunde han veta det? :P På rktigt alltså.. Han visste ju att jag bara skulle och klippa mig. Och nej, han såg inte påsen.)


2009-09-16 @ 22:41:49

Mysig överraskning

När jag kom hem från jobbet igår kväll hade Macke tänt ljus i hela lägenheten (ja, till och med på toan), ställt fram coca cola med is i stora glas, våra favvoships, dipp och hyrt en bra film som var redo att startas direkt! :)


Ovanför soffan kan ni se tre av mina verk :)
2009-09-10 @ 14:07:05

När jag tillåter mig själv...När jag tillåter mig själv ska jag för första gången testa på akryl på duk. Längtar! :)


2009-09-09 @ 14:42:12

Snyggt på bena´


Båda paren köpta på Monki för ca 2 veckor sedan. :) Vänstra paret finns även som jeans.


2009-09-08 @ 12:42:51

Fixat gamm-köket

Så här ser vårt gamla 50-talskök ut efter alla förändringar.

 


KlickbaraKvar att göra är att sätta spotlights under "kryddhyllan".

Nu har jag tyvärr inga "före"-bilder, men jag kan göra en liten beskrivning kring hur det såg ut innan.

Skåpluckorna var grå (ser lite grå ut på bilden också, de är antikvita). Lådorna var röda. Spisen var nog en av de första som någonsin gjorts, byttes direkt! Även kyl och frys, men de syns inte på bild. Där vi har kaklet var det en ljusblå typ plastmatta som var fastlimmad utan någon typ av list eller nåt så bruna gamla limmknottor syntes efter kanterna. Golvet var i samma matta. Ja, det var gräsligt helt enkelt. Kranen är också bytt.


2009-09-06 @ 13:03:00

Whaat?!Jag har fått en inbjudan till Veckorevyns blogg awards 2009. Så himla kul!! :D2009-09-05 @ 02:16:30

Skoluppgift nr 2

Just hemkommen från jobbet (7.30-22.00! Puh!) och ska se en film och lägga på mig ännu lite fläsk. ehe. :S Men först lägger jag upp denna:


Här är en annan teckning jag gjorde i skolan. Det som vi gjorde här var att markera de mörkaste skuggorna på egen hand. Vi la typ som ett smörpapper över en egen vald bild ur en tidning där vi sedan skulle kalkera och dra linjer där vi tyckte att skuggorna "tog slut" för en svartvit bild och få det att se bra ut... och sedan färglägga detta svart då (överfört på vanligt papper förstås). Och ja, så här blev min... Ganska simpelt, men ändå rätt så kul.

Nu till filmen. Hej hopp!


2009-09-04 @ 22:36:05

MUS "I do" - kollektion

Här är sminkboxen jag vann i tecknartävlingen på nyheter24.se. Fick även en parfym och en liten bok med bland annat olika sminkningar. :)Finfina skuggor, eller vad säger ni? :)
2009-09-03 @ 23:24:36

Nystart!

Nu är det nog dags för en nystart här på bloggen! Har fått lite klagomål kring uppdateringen. Ehhm..! Jag kan ju inte annat än hålla med om att det varit dåligt med den. Senaste inlägget är ju över en månad gammalt nu. Huvva! Men jag har jobbat mycket och haft en del annat för mig, så därför blir det så... helt enkelt. 

Men..! Nu ska jag försöka få fram lite bilder och uppdatera oftare! :)

Mina föräldrar ska ju flytta ut ur huset, så en av grejerna jag sysslat med är att tömma ut mina grejer därifrån, rensa bort det man inte ska ha kvar osv... Bland allt sparat hittade jag lite gamla teckningar från Bilden i skolan, så nu inleder jag denna nystart med den här teckningen!


Färglagd med torrpastellpennor. Det var första gången jag testade detta och jag minns att det var riktigt svårt för det lägger sig lite som damm bara. Nuddade man lite med handen suddade allt ut sig direkt! :S Så det var jäkligt pillrigt, men till slut så...


2009-09-03 @ 00:11:38

RSS 2.0