e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

De nya tröjorna

Det här är en av de två stora mysiga tröjorna jag köpte på Cubus på min födelsedag (rea, kostade 99 kr/st). :) Den andra jag köpte är vit.

 


Perfekt att ha till ett tunnare par leggings på kvällarna. En ny supermysig favorit! :)


2009-06-28 @ 23:29:54

Numera 23

Igår var det min födelsedag! Det firades med sol och bad och sen en snabb visit på stan där jag handlade två mysiga tröjor med presentkort från min förra födelsedag. Haha. Efteråt var det grillning och tårta hos min morbror som också fyllde år igår. På kvällen umgicks jag en stund med Malin innan det blev kvällsmys med Markus. Hos Malin fick jag det här fina kortet, handgjort av henne själv.
Och när man viker ner det blir det så här snyggt.Tack Malin för det fina kortet och din grattishälsning här!! :)

Även tack till min kusin Hannas gratulationer, som även hon fyllde år igår! Så grattis till dig också! ... i efterskott :)

Även tack till alla andra som gratulerade :)Nu ska jag göra mig i ordning för dygnstur på jobbet! Men ni alla lediga må ha en skön dag! :)
2009-06-27 @ 11:42:21

Ett (/tre) av alla arbetenEtt av alla projektbeställningar jag har är tre tärnklänningar till min kompis bröllop i sommar. :)


Nu ska jag sticka till jobbet och jobba dygnstur!


2009-06-23 @ 14:04:43

Sol och mörker

Det är ändå ganska sjukt hur länge solen är uppe här. Igår när vi körde hem lyste solen upp hela vägen. Strålande sol var det... och klockan var 21.30. Solen låg dessutom ganska högt på himlen då. Då vi var förbi hem strax efter 22 hade vi full sol mot vår balkong (andra våningen). Det är typ aldrig mörkt här på sommaren. Tvärtom är det dock på vintern. När det är som värst hinner man inte ens se ljuset under dagen... Usch. 


2009-06-23 @ 11:50:24

Den svarta kjolen jag sytt!

När jag i det här inlägget visade upp två kjolar jag sytt fick jag önskemål om att visa hur de såg ut på. Grejen är att jag aldrig använt dem så det har inte blivit att jag visat upp dem! Däremot använde jag den svarta nu på pappas 50-årsfest för första gången. Så nu kommer en bild på hur den ser ut då jag har på mig den. Och ja, det här var typ den enda helkroppsbilden så den får duga helt enkelt. :)


 2009-06-18 @ 22:54:10

Älskar älskar älskar!

Älskar mina nya skor från Nelly! Sjukt snygga i verkligheten! :)


Vill du handla gratis på Nelly? Bli medlem på Gratisbio.se och samla enkelt poäng till presentkort! Du samlar även poäng när du handlar på Nelly.com genom Gratisbio. Dina insamlade poäng går även att byta mot presentkort på ett 60-tal andra butiker.


2009-06-17 @ 21:49:23

Personlig present

Pappa har fyllt 50 år. Jag och min bror bestämde oss för att göra en bok om oss till honom. Göra en bok... i scrapbooking-stil. Jag älskar scrapbooking-stilen, men suger själv på det där med scrapbooking... och min bror, ja, han visste väl inte ens vad det var för något. :) Men men, vi (jag) gav oss an projektet ändå och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet. Om man kan det där med scrapbooking kan man förstås få det ännu finare, men bra blev det ändå! :) Enligt mig iaf.. och det är väl alltid kul med en personlig present? :)

Här har ni i alla fall resultatet! :)
Lägger in miniatyrer annars blir ju inlägget evigheter långt... Klickbara bilder, så klicka för förstoring.


     
   
   
 


Även själva sidbladen är utskurna och hålslagna själv med ditsatta ringar för att få det lite som ett block...
Tog typ en vecka att göra! Bara att ta fram alla bilder... var hos farmor och snokade fram en massa från då han var liten (de svartvita bilderna är alltså pappa som liten). Det tog typ en dag! Sen är allt inscannat hos diverse folk eftersom vi inte har egen scanner och sen utskrivet på fotopapper... Ja, allt tog sin tid... Men det fick vara värt det. Man fyller ju bara 50 en gång. :) 


2009-06-12 @ 17:16:24

RSS 2.0