e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Bröllop

I helgen var min väns bröllop. Skitroligt!! Klänningarna alltså klara...
så här såg de ut:
Så här såg det söta och fina bröllopsparet ut:
Så här såg jag ut (bröllopsfesten):

Sen kom jag ju på topp 5 i tecknartävlingen på nyheter24 och vann make up stores i do-kollektion! Tack till alla som bidrog till att ta mig dit! :)

Idag har jag äntligen fått mig tid att städa. Har verkligen varit PROPPAT senaste tiden... puh.. Blir nog att packa upp lite IKEA-grejer också sen roadtrippen i fredags. Handlade grejer för 4000 kr. Men vi fick ändå inte med allt som vi skulle ha. Typiskt nog är just dessa saker inte beställningsvaror från hemsidan heller! Gah..


2009-07-27 @ 16:47:11

Snabba beslut

Eftersom jag och Macke har vår 6-årshelg i helgen tänkte vi göra en tripp. Allt var planerat... i Piteå! Men ingenting bokat. Sen kom beskedet om finalplatsen i tecknartävlingen och att tävlingsbidragen nu står utställda på urban outfitters i Stockholm. Och det kunde ju vara kul att se. Så vi åker till Stockholm istället!! :) Det kom vi överens om för ca 25 timmar sedan. Men eftersom jag skulle jobba imorgon (då enda flyget gick) kunde vi inte boka varken hotell eller flyg, men idag lyckades jag flytta arbetsturen så nu är allt bokat och klart.. tjihoo! Blir bara en kortsväng så jag är hemma igen på lördagmorgon.


Älskling och jag för ca 5 år sedan. Haha.2009-07-16 @ 01:47:32

JAAAAAAAAAAAAA!!!! :D
Tack till alla som röstat fram mig till en finalplats i tävlingen! Är så glad att det går inte beskriva i ord! Känns helt sjukt... iiiiiiiiiiiihh.!!

Om ni nu fortfarande hejar på mig så glöm inte att lägga en röst för den

n y a  r ö s t o m g å n g e n !2009-07-13 @ 17:47:38

Ni som gillar att pyssla...!

Kollade in på min vän Malins blogg och såg detta som hon gjort:Hur galet fint var inte det?! Hon följde denna beskrivning... Verkar väldigt simpelt, men det blir ju så sjukt snyggt!

V i s s t  h å l l e r  n i  m e d ?  :)2009-07-13 @ 16:48:30

Sista chansen!

Glöm inte!
Idag fram till kl 23.59 är det sista chansen att rösta på upp till tre bidrag i idolbildstävlingen på nyheter24.se.


Mina bidrag:

 
Amanda Berg - bidrag nr 152  ||  Elin Kling - bidrag nr 159     

>Till röstningssidan<

 
Tack till alla ni som redan röstat på någon av mina bilder. Blir så sjukt glad! :)2009-07-12 @ 15:32:03

Tecknartävling - Idolbild

Jag har deltagit i en tecknartävling på nyheter24.se, vars tävlingsannons jag även fick äran att pryda. :) Tävlingen handlar om en idolbild på någon som bloggar. Tyvärr fanns inte tid för min del att göra några nya teckningar till tävlingen då man bara hade några dagar på sig, som för mig fylldes med festival och dygnsturer på jobbet. MEN, jag har ändå skickat in två gamla porträtt på två olika bloggare:


Amanda BergElin KlingAlla bidrag ligger nu framme för röstning, så vill ni rösta kan ni t.o.m 12 juli göra det här. Man kan bara rösta vid ett tillfälle per ip-adress, men på upp till tre olika bidrag. Så titta igenom noga innan ni bestämmer er och läs noga igenom texten innan ni röstar. ;)


2009-07-09 @ 15:16:00

FESTIVAAAAAL!Onsdag - Lördag var det festival i stan! Jag hade ledigt från jobbet och kunde närvara fredag och lördag, vilket jag också gjorde. Jag är sämst på att ha med kameran, men min vän Malin är väldigt duktig på det, så här får vi ta del av några bilder hon tagit under kvällarna!Malin tillsammans med gamla klasskamrater från grundskolan


????????????????????????!??!???!!???!!???!!!??!!??Tomas Ledin spelade


Jag, Markus, Erica och Pettan rockar i Wallmanstältet


Träffade bekant folk


Min barndomsvän


Min vän, min frisör och en blivande fru (inte min då:P)


Sanna och Anna på förfest


Ace of Base, nostalgi


Jag och MalinTack för två trevliga kvällar!2009-07-08 @ 22:00:08

RSS 2.0