e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Två tavlor avklarade

Nu är de två tavlorna som jag hade på beställning klara och överlämnade. Riktlinjerna var 70-talsfärger och två tuffa tjejer med attityd, mycket hår, gärna affro och målat i tusch, sen hade jag fria händer... Här är resultatet:
Båda är i A3 och 100% tusch.


Det är meningen att de ska hänga bredvid varandra på det här sättet:
    


Nu är det bara att hålla tummarna på att han blir nöjd, för vad jag vet så har han inte sett dom ännu!

Eftersom jag inte kommer att hinna uppdatera mer nu på ett tag så passar jag på att önska alla en riktigt God Jul !


2009-12-23 @ 00:32:19

Hej där!

Först och främst måste jag påminna er om detta!!! :)

Ursäkta mig för bloggens vilande... Jag har haft lite fullt upp med annat. Sitter med en "ur-huvudet"-beställning. Här får ni en tjuvkik på grunden till de två tavlorna i beställningen.
2009-12-20 @ 18:50:01

Personliga favoriter i akvarell

Dessa är nog mina personliga favoriter bland mina akvarellmålningar...

 

 

 


Första och andra längst upp hänger hos mina föräldrar och tredje och fjärde längst ner hänger ovanför vår soffa i lägenheten. :)

Vilken/vilka är era favoriter bland akvarellmålningarna?
2009-12-10 @ 23:12:38

Sladdlös

Nu har min farmor och farfar varit här hela dagen och hjälpt oss med att få bort alla j*vla sladdar vi haft ÖVERALLT! Och det är sån skillnad att jag typ inte kan fatta det än... det ser som så.. städat ut. Åh, så härligt! :) Är sjukt nöjd!! :D Nu fick vi även användning för en hylla som vi en gång "råkade" köpa helt i onödan. :)

     

Före-bilden kanske har viss överdrift, men den beskriver i alla fall känslan av hur det var otroligt bra. :)


2009-12-08 @ 20:07:33

Och så en liten blyerts...

 

Ritade en till teckning igår kväll.. eller snarare i natt. Blev dock väldigt mörk och klumpig eftersom jag bara tog tag i första pennan jag såg (6B tror jag det var). Men det är rätt kul med helkroppsbilder. Blir väldigt sällan, har svårt för att rita kroppar när jag bara målar fritt från huvudet. Men det tar sig mer för varje gång.. :)
2009-12-08 @ 14:16:41

Project Runway inspirerar!


Någon annan än jag som såg Project Runway igår kväll? Åh, det är så himla inspirerande! Blir alltid så sugen på att sätta mig och skapa en massa plagg då jag ser det där. När de får utmaningen brukar jag sitta och tänka hur mitt plagg skulle ha blivit om jag hade varit med. :) Nu vill jag bara ha en provdocka (och mycket tid!) och leka fram en massa fina klänningar!! :)

Det som är roligast så här i början av säsongen är att det är så många som är med och tävlar, så man får fler plagg att titta på och inspireras av. Nackdelen är att plaggen (enligt mig iaf) inte håller samma klass i början som på slutet av säsongerna... men det säger ju sig självt också. De lär sig ju och utvecklas en hel del under programmets gång. :)Teckningen på sidan har jag ritat med wacomplattan. Som synes har jag inte experimenterat så mycket med den ännu och det var längesen jag provade den sist. Ehum... Men kul är det! :)


2009-12-07 @ 14:41:37

Fredagens pyssel

Som jag skrev tidigare skulle jag ju på pysseldag hos Malin. Vi råkade dock bli lite längre på stan än planerat, och vi båda har en väldans beslutsångest, så det hann inte bli så många julkort! Hela två st fick jag ihop. Speciellt nöjd med dom är jag inte heller. Haha. Jag har en helt annan bild i huvudet på hur jag vill att de ska se ut. Inte en detaljerad bild utan mer bara allmänt. Men det blir aldrig åt det hållet. Det blir bara fyrkantiga, tråkiga och stela kort. Malin är mycket bättre på det där än vad jag är. Får ta en till kväll...
I övrigt var det mycket trevligt!! Och jag hade visst missuppfattat maten. Malin var nämligen kock och bjöd på en otrooooligt god kycklingrätt. Och sen en riktigt mumsig dessert. Men så är det alltid då man äter hos Malin. De äter alltid annorlunda och supergod mat! :) Jag åt nog oförskämt mycket.. eller jag gjorde det. Men så går det. :)


pyssel, pyssel...

 

Mina fula julkort... På det röda papperet på övre kortet står det "god jul god jul god jul" osv, men det syns inte på bilden. Ska även dit "trådar" till bollarna som dom ska "hänga" i. De ska jag bara rita dit med svart tusch. Glömde mina konturpennor hemma...


Om ca en timme börjar en ny säsong av mitt absoluta favoritprogram - Project Runway! Gissa om jag ska se det! :D
2009-12-06 @ 18:08:36

Juldekorerade krukor


Hihi... Kunde inte låta bli att prova tejpen! :) Och jag får bestämma mig för att det får räcka på de två krukorna i vardagsfönstret, annars kommer jag nog att börja tejpa hela lägenheten. :P


2009-12-03 @ 23:28:39

Julpyssel, mys och trevligt sällskap!

Åh, vad jag längtar till imorgon! Då blir det julpyssel, mys och trevligt sällskap! Ska bli roligt att få hitta på någonting, att få pyssla på och få umgås med mina vänner! Det har varit dåligt om det på senare tid. Jobbar ju mest hela tiden...

Det börjar med att Malin och jag ska sitta hemma hos henne och julpyssla (eller det börjar faktiskt med att vi ska hämta ut partajbiljetterna till juldagen, woho!), senare mot middagen kommer två andra kära vänner till Malin då vi ska laga mat tillsammans, babbla på och ha det trevligt.. sen blir det nog mys i soffan och se idol. Blir great! :) Myspys och ta det lugnt... :)

Jag och Macke har varit runt idag för att fylla på vårt pynt hemma. Då hittade jag lite pysseltillbehör på enkla billiga Rusta som jag tänkte ta med mig imorgon tillsammans med mina andra gamla pysselgrejer. Det nya från Rusta:


Sex stycken julgransbollar i silver och glitter med en liten platt del på botten så man kan ställa dem. Vita kort följde med, antaligen till för bordsplacering, men jag tänkte att man kunde göra några fina kort av dem och skriva en stor bokstav på varje så det blir GOD JUL. :) Får se hur avancerat det blir, kan nog vara snyggast att hålla ganska enkelt och rent också...


Till vänster glittriga självhäftande band. Till höger sex stycken tejprullar med olika julmotiv. Kanske blir lite dagisvarning på tejpen, men hela förpackningen kostade typ 15 spänn så det är ju inte direkt några pengar i sjön om det inte skulle bli fint... :)


2009-12-03 @ 20:43:47

RSS 2.0