e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Ääääääälskar!!!

Så sjukt underbart HÄRLIG låt!!

2008-05-29 @ 18:01:51

Tjuvtitt :P

En liten tjuvtitt på balklänningen...

Det ska vara mer pärlor längst upp, men
förutom det ser man ju lite hur den blir. :)2008-05-28 @ 22:40:37

Allt känns så underbart! :)

Jaa, nu börjar balklänningen närma sig sitt slut. Snart klar alltså... och den blir toppenfin! Måste nästan säga att jag är lite stolt över mig själv. :) Det är ju trots allt den första balklänningen för mig i sömnad (och mönsterritning dessutom!). Jaaa, jag har inga bilder på den, men då den är klar måste jag se till att ha kameran med! :P Det som dock suger är att jag kommer att missa balen!! Jag får alltså inte se hela kittet live.. hmm..

MEN! Då är ju anledningen den att jag ska utomlands! :) Och det är ju faktiskt inte så illa.. Japp, killen och jag, min bror och hans tjej åker tillsammans till mallorca en vecka och har det (förhoppningsvis) skönt! :)

Sen då vi kommer hem blir det inte tråkigt heller. Då är det nämligen en piercing i tungan som gäller! Wiii. Äntligen! :D

Sen är jag bara så allmänt glad utöver det också. Har köpt mig Pro-Marker-pennor som jag ritar med emellanåt. Är ju skitkul det också. :) Aaah, jag blir på så bra humör då jag får göra sånt här..  Sy och rita och sen en massa längtan till saker som inte ligger så långt bort (utlandet och piercingen bland annat då).. Kan det bli bättre? :) Jaa, sen har ju Emma färgat mitt hår färdigt och klippt till det så jag har fått min sommarfrilla som jag kan trivas i. Haha. Mmm, sen har jag varit på Kupan och pärlverksta'n och handlat lite som jag pysslat av också. :P

HIHIII!!!!! :P Livet leker!! :D

(bra så Jen? hehe. ;P)

Så fruktansvärt tråkigt inlägg.. Bara text! Usch, jag hatar sånt.. Men men, jag har ju inga bilder att lägga in så. :P Snart kommer väl finare inlägg.. :)


2008-05-21 @ 23:37:45

En halvgammal bildklicka för att förstora...2008-05-05 @ 14:31:25

Ritat

Sitter hemma och är sjuk och helt slut. Det här är vad jag pysslat med då.                                       
Men nu är det godnatt!2008-05-04 @ 23:38:14

RSS 2.0