e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

I månadens nummer av guiden...

I månadens nummer av Skellefteguiden finns ett reportage om mig kring min hobby. :) Och kolla vem som fick pryda omslaget! ;) Kommer nog dock kännas väldigt konstigt när de kommer ut överallt på stan..!De har verkligen skrivit så himla fint, så det känns jättekul! :)
2009-10-28 @ 23:57:03

VR Blog awards 2009

Självklart glömde jag kameran både till teapartyt och själva galan på kvällen. Men här kommer några bilder som tillhör Jenny, som driver bloggen STYLEMIND.Jag, Jenny och Karin i början av kvällen.Jag inne i salen där prisutdelningen höll till.Några av vinnarna.Jag, Jenny, Jessica, Tora, Kim och KarinEfter teapartyt fick var och en med sig en maxad goodiebag!


Tack tjejer, och tack VR för en superkväll!
2009-10-20 @ 15:29:49

Klädsel till Blog Awards


Ja, det här är alltså vad som är planen...! Vad tror ni?
Vet dock inte vilken frisyr jag ska ha. Just nu lutar det mest åt bara rakt utsläppt... och sen sotade ögon.. hur man nu gör det.


Nu ska jag iaf sova.. Godnatt!
2009-10-17 @ 02:41:32

Stockholm

Nu sitter jag i lägenheten i Sthlm där vi bor under helgen. Ska strax på stan och köpa det som fattas till outfiten imorgon. Det blev inte att sy någon egen klänning, fick bara en massa beslutsångest om hur den skulle se ut och hittade ingen bra färg på det tyg jag ville ha. Men min vän Maria räddade med en fin, enkel, rak klänning som jag lånar av henne. Jag har iaf gjort ett eget nitbälte till klänningen som bryter stilen lite. Ja, det blir nitar till... och en svart oversize-kavaj utanpå. Det är vad som är planen. Nu vill jag bara hitta en snygg kuvertväska till.

Kanske ingen typisk galaklädsel, jag har ingen aning... men det känns som jag iaf vid ett sånt här tillfälle, en blandning av stiligt och rockigt.  Jag måste oftast få med rocken där på något hörn. :)

Kanske lägger upp någon bild ikväll på det jag ska ha om det finns över tid för det.


2009-10-16 @ 15:21:34

Spikat!Nu är det bestämt. Jag åker! Jag känner inte en jävel, men det skiter jag i.
Jag ska dit. Och jag är jätteglad för det!! :) Har iaf en resekompis nu och jag behöver inte bo själv. (Tack Carro, du är en ängel!)

Dags att handla tyg och fixa ihop en snygg klänning då! Eller ska man köpa en färdig? Känns ju lite roligare att ha något eget. :) Hmm... undrar hur den ska se ut då? Kanske något draperat? Känns ju lite gala tycker jag.

Ja, jag får fundera på det där.. och bestämma mig snabbt!!
N i  f å r  m e r  ä n  g ä r n a  k o m m a  m e d  f ö r s l a g !


2009-10-06 @ 15:15:42

RSS 2.0