e
mmas
K   O   N   S   T    &    D   E   S   I   G   N

Sammanfattning/förklaring

Jag får nästan dåligt samvete för alla som besöker min blogg varje dag och jag inte skrivit ett inlägg på flera veckor...
Därför kommer nu en liten förklaring på varför det inte blivit någon uppdatering på ett tag och en sammanfattning på det som hänt.

I början av denna icke-uppdaterande period jobbade jag nästan varje dag. Så det fanns helt enkelt inte någon direkt tid till pysslande och ingenting att lägga upp. Sedan har vi försökt få lite nytt och fräscht till lägenheten. :)


Bland annat har vi köpt dessa balkongmöbler till vår nya balkong! :) Efter letande över hela stan fanns det bästa köpet på Ica Maxi (där vi tittade först!)


 
Blombänken inne har fått två nya blommor (garderobsblommor) och nya vita krukor som jag smyckat med handplockade stenar från en gammal Turkietresa. Ljuslyktorna är också nya och kommer från indiska. :) 


Hämtade upp en gammal stor vit plastblomma från förrådet som gav en liten ljusklick i vårt annars väldigt mööörka vardagsrum. Därför vi köpt alla andra grejer också... För att få lite färg och ljus i rummet.

Även köpt nya gardiner från Ohlssons tyger och bytt ut våra gamla gråa tråkiga gardiner. Blev mycket bättre!!


Har även satt upp ny TV på väggen, satt upp tre tavlor ovanför soffan... men mer ska ändras och fixas så fler bilder kommer ev. upp senare...

Sedan har jag gjort en tavla till brorsans tjej. Hon önskade det populära motivet som jag tidigare hade på min header och som var en av mina första tuschteckningar. Så här blev det:

Den är omritad på fri hand så den är inte på pricken exakt som originalet. Dessutom är det en del andra färger i denna. Storleken på denna är A3 (originalet är A4).Efter att jag fått allt detta här ovan gjort tänkte jag komma igång med bloggen igen, men då rasar en massa dåliga nyheter loss. Två av alla dessa fruktansvärda händelser har berört mig väldigt mycket eftersom det handlar om personer jag kännt hela mitt liv, varav en är nära släkting... Den nära släktingen har fått cancerbesked och kan dö när som helst.. vilket känns förjävligt såklart.. ;( Det andra vill jag inte ens berätta om... Men det har tyngt ända sen man fått veta det och jag har inte sovit så mycket senaste tiden kan jag säga!! ...och inte varit så närvarande i vardagen över huvud taget.. så det har varit väldigt tungt... 

När saker och ting känns lite bättre kommer fler uppdateringar. Dock kan jag inte säga när det blir. Men jag har en del idéer som jag vill komma igång med så fort jag har tid och lust. Jag har en massa beställningar som måste gå först också.. så håll gärna ut och ha förståelse... Tack på förhand för det.


2009-05-29 @ 13:18:37Kommentarer (8)

tim

allt det bästa till dej emma! du är jätteduktig och jag ser fram emot när du får mer tid att vara kreativ igen!

2009-05-30 @ 16:27:16
URL: http://timmelim.blogg.se/
Sara

Snyggt det blev i lägenheten och tråkigt det övriga. :( Men sånt är livet, hoppas det flyter på så bra som möjligt i alla fall!

2009-05-30 @ 21:52:24
URL: http://spetson.blogg.se/
Natasha

Härligt med en balkong! Fina utemöbler!

2009-06-02 @ 18:56:16
URL: http://www.natashasblogg.se/
Marcus

Dritbra blogg ;)

2009-06-04 @ 15:15:03
URL: http://marcusek.blogg.no
Dolby

har följt din blogg ett bra tag men aldrig kommenterat, men nu känner jag att jag måste. jag verkligen älskar dina målningar, helt underbara! du är verkligen begåvad :)

2009-06-04 @ 17:31:07
URL: http://dolby.blogg.se/
Tanja

Vackert!

2009-06-05 @ 12:51:21
URL: http://tanjazamani.blogspot.com
Linda-Pauline

Missa inte Inferno´s design tävling på min blogg! Vinn valfri produkt!

2009-06-09 @ 16:15:57
URL: http://lindapauline1.blogg.se/
ღ DesignByMilly ღ

Hej Hopp!

Allt väl med dig idag?//Kram Milly ღ

2009-06-12 @ 09:04:42
URL: http://designbymilly.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0